Brandweb
Blogul
#brandwebberilor

Filtre

Facebook, mereu mai relevant pentru utilizatori decât pentru branduri

Facebook depune eforturi continue pentru a oferi rezultate cât mai relevante în News Feed pentru fiecare persoană în parte.

Overbooking – ce este și cine îl practică

Cu evenimentele din ultimele zile, ideea de overbooking a început să stârnească furia consumatorilor. Odată cu gustul amar lăsat de incidentul de la United Airlines, a apărut și un

Facebook – de la rețea de socializare la platformă de publishing

Marketerii care urmăresc cu interes schimbările din social media au văzut cum Facebookul s-a reorientat de la conceptul de simplă rețea de socializare la cel de platformă de conținut.

Valentine’s Day din perspectivă business – dragostea are un preț

Ce este iubirea? Pentru unii, este un scop. Alții spun că e un vis. Ori o muză. Este forța care ne pune în mișcare. O scuză pentru reproducere. Definiții sunt multe și am putea umple pagini întregi cu ele. Noi, ca marketeri, spunem că iubirea este un pretext bun pentru a crește vânzările, mai ales de Valentine’s Day.

Vești îngrijorătoare despre companiile din țară – la capătul listei când vine vorba de promovare online

Se pare că afaceriștii români pierd din vedere un segment foarte important – clienții care navighează pe internet. Ultimele date arată că România se clasează pe ultimul loc în ceea ce privește marketingul online în domeniul privat. Vedeți cum ne situăm la capitolul promovare online față de statisticile europene și cum să transformați veștile rele în avantaje competitive.

11 trenduri în web design pentru 2017

Odată cu noul an, web designerii și marketerii stau cu ochii în patru să vadă ce se poartă în 2017 în materie de website-uri. Vă povestim despre cum să vă îmbrăcați sau accesorizați website-ul anul acesta ca să atrageți privirile clienților, dar și pe cele ale concurenților.

Google vrea să reducă riscurile de securitate

Eforturile de a mări siguranța pe internet sunt tot mai mari. Din ianuarie 2017, cei de la Google vor pune la zid website-urile HTTP – fără certificat de securitate – printr-o semnalizare și mai clară a problemei în browserul Chrome.

Globuri cu personalitate și amintiri

Să vedem ce a pregătit Departamentul de Echipa Dedicată de la Brandweb pentru Departamentul Spiridușilor-Șefi.

Mixul dulce de promovare online

Anul acesta de Crăciun, la Brandweb au lucrat spiridușii Moșului. Cei care au fost cuminți și au muncit un an întreg au primit o surpriză în detaliu pregătită.