Brandweb
Blogul
#brandwebberilor

Filtre

Cum alegeți o agenție pentru un proiect de SEO?

Alegerea agenției pentru o campanie de SEO nu este facilă.

Dincolo de faptul că urmăriți selectarea unui partener pe termen lung, aveți nevoie să puteți evalua capacitatea acestuia de a duce la capăt în mod corect și responsabil acțiunile de SEO.

De ce este SEO scump?

Întrebarea potrivită ar fi “De ce să nu fie scump atunci când locurile sunt limitate?”  

Da, locurile sunt limitate. Și nu vorbim despre primele 10 locuri din prima pagină de căutare, ci de cel mult primele 3. E un club exclusivist această primă pagină din Google, se muncește mult pentru a se ajunge acolo și se plătește în consecință.

Nou! Magazine online în Shopify

Shopify este o platformă de comerț electronic care oferă toate serviciile într-un singur loc. Sistemul este cunoscut și sub denumirea de Saas (software as a service) pentru că funcționalitățile platformei pot fi accesate drept servicii care sunt plătite pe baza unui abonament lunar.

Aplicație mobilă pentru fanii CSMS Iași

Fanii CSMS se bucură, începând cu data de 7 iulie 2015, de aplicația mobilă pentru Android a clubului. Aplicația este o variantă comodă pentru fani de a fi mereu la curent cu noutățile clubului de fotbal ieșean.

Diacritice în numele domeniului

ROTLD - Autoritatea Națională de Administrare a domeniilor .ro a anunțat că, începând cu 3 iunie, se vor putea înregistra domenii cu diacritice.

Remarketing în Rețeaua de Căutare

De ce afacerea ta are nevoie de Remarketing?

96% dintre vizitatori pleacă de pe site-ul tău fără să convertească

70% abandonează coșul de cumpărături fără a cumpăra

49% vizitează 2-4 site-uri înainte de a cumpăra

Atenție la traficul fantomă din Google Analytics

Ați remarcat în ultima vreme o creștere bruscă a traficului de pe site-ul dumneavoastră?

Probabil că v-ați bucurat, mai ales că nu a fost necesară nicio investiție în promovare pentru a atinge un număr mai mare de vizitatori.

Cât costă o campanie de e-mailing?

Credem că e-mailingul nu este întotdeauna folosit la adevăratul potențial. Știm cu siguranță că este una dintre cele mai eficiente metode de marketing direct care poate genera conversii pe termen lung la costuri reduse.

Cât costă realizarea unui magazin online?

În primul rând, întrebarea este pusă greșit. Corect ar fi:

“Cât costă să dezvolt o afacere online profitabilă?”

Decizia de a investi într-un magazin online trebuie luată după ce antreprenorul a răspuns la cel puțin câteva întrebări.