Brandweb
Blogul
#brandwebberilor

Filtre

Rezultate SEO după implementarea paginilor pentru mobil

Deși nu există informații oficiale care să confirme faptul că site-urile care au versiune de mobil vor fi favorizate în afișarea rezultatelor căutării pe Google, totuși, în practică, am remarcat modificări ale poziției anumitor site-uri pentru care am dezvoltat versiune de mobil.

Aplicație mobilă pentru fanii CSMS Iași

Fanii CSMS se bucură, începând cu data de 7 iulie 2015, de aplicația mobilă pentru Android a clubului. Aplicația este o variantă comodă pentru fani de a fi mereu la curent cu noutățile clubului de fotbal ieșean.

Diacritice în numele domeniului

ROTLD - Autoritatea Națională de Administrare a domeniilor .ro a anunțat că, începând cu 3 iunie, se vor putea înregistra domenii cu diacritice.

Remarketing în Rețeaua de Căutare

De ce afacerea ta are nevoie de Remarketing?

96% dintre vizitatori pleacă de pe site-ul tău fără să convertească

70% abandonează coșul de cumpărături fără a cumpăra

49% vizitează 2-4 site-uri înainte de a cumpăra

Atenție la traficul fantomă din Google Analytics

Ați remarcat în ultima vreme o creștere bruscă a traficului de pe site-ul dumneavoastră?

Probabil că v-ați bucurat, mai ales că nu a fost necesară nicio investiție în promovare pentru a atinge un număr mai mare de vizitatori.

Cât costă o campanie de e-mailing?

Credem că e-mailingul nu este întotdeauna folosit la adevăratul potențial. Știm cu siguranță că este una dintre cele mai eficiente metode de marketing direct care poate genera conversii pe termen lung la costuri reduse.

Cât costă realizarea unui magazin online?

În primul rând, întrebarea este pusă greșit. Corect ar fi:

“Cât costă să dezvolt o afacere online profitabilă?”

Decizia de a investi într-un magazin online trebuie luată după ce antreprenorul a răspuns la cel puțin câteva întrebări.

Aveți versiune mobilă a site-ului? Google a declarat 2015 anul...

Dacă încă nu v-ați creat o variantă pentru mobil a site-ului sau cel puțin optimizat varianta existentă, atunci 2015 este anul în care trebuie să faceți această mișcare.

Vouchere Adwords 400 lei

Vreți să găsiți mai mulți clienți în online? Începeți o campanie Google AdWords. Alegeți una dintre campaniile de mai jos sau pe toate trei pentru rezultate garantate.