Brandweb
Blogul
#brandwebberilor

Filtre

De ce este SEO scump?

Întrebarea potrivită ar fi “De ce să nu fie scump atunci când locurile sunt limitate?”  

Da, locurile sunt limitate. Și nu vorbim despre primele 10 locuri din prima pagină de căutare, ci de cel mult primele 3. E un club exclusivist această primă pagină din Google, se muncește mult pentru a se ajunge acolo și se plătește în consecință.

Designul de bannere - o provocare? Exemple din AdWords Display

Bannerele au fost o sursă importantă de generare de trafic încă din 1994. Fie animate, fie statice, acestea își dovedesc eficiența atunci când, în loc să enerveze utilizatorul, îl atrag și-l fac să dea click.

Nou! Magazine online în Shopify

Shopify este o platformă de comerț electronic care oferă toate serviciile într-un singur loc. Sistemul este cunoscut și sub denumirea de Saas (software as a service) pentru că funcționalitățile platformei pot fi accesate drept servicii care sunt plătite pe baza unui abonament lunar.

Design pentru influențarea cumpărătorilor

Nu aș putea spune cât de recentă e schimbarea de design de la Booking.com, dar pot spune că, pentru un specialist în marketing online, e foarte vizibilă și justificată.

Rezultate SEO după implementarea paginilor pentru mobil

Deși nu există informații oficiale care să confirme faptul că site-urile care au versiune de mobil vor fi favorizate în afișarea rezultatelor căutării pe Google, totuși, în practică, am remarcat modificări ale poziției anumitor site-uri pentru care am dezvoltat versiune de mobil.

Aplicație mobilă pentru fanii CSMS Iași

Fanii CSMS se bucură, începând cu data de 7 iulie 2015, de aplicația mobilă pentru Android a clubului. Aplicația este o variantă comodă pentru fani de a fi mereu la curent cu noutățile clubului de fotbal ieșean.

Design pentru (ne)încredere

Stiați că designul este cel mai important element al unui site atunci când un vizitator intră pentru prima dată pe el?

De ce? În niciun caz pentru că vrem noi să-i placă site-ul, respectiv designul.

Diacritice în numele domeniului

ROTLD - Autoritatea Națională de Administrare a domeniilor .ro a anunțat că, începând cu 3 iunie, se vor putea înregistra domenii cu diacritice.

Remarketing în Rețeaua de Căutare

De ce afacerea ta are nevoie de Remarketing?

96% dintre vizitatori pleacă de pe site-ul tău fără să convertească

70% abandonează coșul de cumpărături fără a cumpăra

49% vizitează 2-4 site-uri înainte de a cumpăra